Salah sisih lawang kanggo alto lan gitar

Description

Lagu lucu babagan kucing sing tansah ana ing sisih lawang sing salah. Poem dening Paul Maertens, diterjemahake dening David W Solomons, musik sing disusun lan ditindakake dening David W Solomons.
Musik ngidini kucing kaya glisandos ing gitar lan purrs ing swara
Versi Perancis asli lagu iki (kanthi judul "Je veux") uga kasedhiya ing situs iki.

video:

reviews

Ana ora review durung.

Dadi sing pertama ditinjau "Salah sisih lawang kanggo alto lan gitar"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.