Малку АБЦ на ренесансата

Ова првично беше збирка варијации на флејта и гитара, наменети за Роберт Билингтон и Рене Гонзалез
засновано на 6 песни од Атаингнант / Клод Гервеиз, Габриел Батајл и Клаудин де Сермиси.

Еве видео од три дела од Малку АБЦ на ренесансата
Варијации на Турдион - Клод Жервез
Reve-Je-Bataille
Варијации на J'attends Secours - Клодин де Сермиси

Оттогаш, го проширив репертоарот, само малку!

Флејт со гитара, со харфа или со пијано

Алто рекордер со гитара, со харфа или со пијано

Алто флејта со гитара, харфа или пијано

Кларинет со гитара, со харфа или со пијано

Алто саксофон со гитара, харфа или пијано

Cor anglais со гитара, со харфа или со пијано

Басон со гитара, харфа или пијано

Виолина со гитара, со харфа или со пијано

Виола со гитара, со харфа или со пијано

Виолончело со гитара, со харфа или со пијано