Божиќ (и други зимски фестивали)

Со текот на годините создадов многу музика во врска со Божиќ (и други зимски фестивали), па мислев дека е време да се повлечат "парцелните жици" заедно.
Овој избор го поделив на разни страници:

Авторски Божиќ работи за глас или хор

Оригинални Божиќни дела за инструменти

Божиќни вокални и хорски аранжмани

Божиќ инструментални аранжмани со гитара

Божиќни аранжмани за флејти

Божиќни аранжмани за рекордери

Божиќни аранжмани за кларинети

Божиќни аранжмани за фагот

Божиќни аранжмани за обоа

Божиќни аранжмани за Cor Anglais

Божиќни аранжмани за ветерни трии

Божиќни аранжмани за ветерни квинтети и поголеми ветерни ансамбли

Божиќни аранжмани за стринг инструменти

Божиќни аранжмани за месинг инструменти

Божиќни аранжмани за саксофони

Моите изведби на Божиќ ги работат други композитори

Необични парчиња за Божиќ

Други зимски фестивали

Врати се во главниот Музички Каталог