Контакт со мене

Ху, јас сум Дејвид Соломонс, а во текот на изминатите 50 години пишував за композиции и аранжмани на 4,000 - лирски, тонски, неокласични, модални, смешни, сатирични, верски, замислен и тажен - за музичари од многу видови.

Кажете ни што е во вашиот ум, добро или лошо .... Ние одговориме на сите повратни информации на клиентите и со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас!