линкови

DwsChorale - аудио и видео снимки на музиката што ги пее хорот од еден човек

Сите видео плејлисти

Dwsmp3 - видеа на мојата музика што ги изведуваат професионални музичари

Настап на CDBaby

Радио и музика на Пандора (само во САД)

Малку АБЦ на ренесансата

Караоке MIDI-датотеки за пејачи или хор во заедницата

Некои од моите "литературни" дела ...

Излегува од маглата - ЦД на гитарска музика што ја изведува Брус Пајн

Спомен на Џозеф Дилан Форд

Музика од Џозеф Дилон Форд

Музика од Делиан општество - тонски композитори

Поезија и уметнички дела од татко ми и мајка (Стенли Н Соломонс и Елизабет Мери Соломонс)

Спомен-страница за мојата мајка Елизабет Мери Соломонс

Спомен-страница за мојот специјален пријател Розмари Деви

Историја на флејта од Стјуарт Скот

Руперт чоколадниот ангел

Singfreizeiten - настапи на германскиот лутерански хор во PAB Nordengland

Холидеј 2001 со мама и тато во северозападна Франција

http://violinio.com/ – Violinio provides reviews on the best violins in the market.

http://trumpethub.com/ – Trumpethub aims to give unbiased reviews and tips about the greatest trumpets available.

http://www.pianoreport.com/ – Pianoreport gives the best reviews about Pianos

http://karaokeisle.com/ – Karaokeisle provides the best articles about karaokes.

Како да се избере дигитално пијано - 10 фактори кои треба да се земат предвид според науката

Sound-unsound.com Добро познат извор за музички инструменти поврзани статии, особено виолини и пијана

Cámara Klezmer Trío

Колин Бејлис - композитор

Liedertafel (четири гласови кои истражуваат многу широк спектар на музика)

Андре ван Харен - холандски тонски композитор и писател кој живее во Шведска

Kylee Maloney - Нов Зеланд folksinger со разлика

Огромна колекција на псалми во Женева и друга органска и хорска музика - (миди датотеки)

Куни Јошимура (Виртуелен Вилби Консортира ATBB повеќекратни мадригали и мокети)

Контратените (нашата нова страница на Трипод)

Тубалате (професионален туба и еуфониев квартет секогаш во потрага по нов репертоар)

Карсон Кооман Пијанист, оргалист и композитор

Гитара на Уве Варнике

Страница за снимател на Николас Лендер

Буркхард Мор - композитор и организатор

Стив Хол, пијано оркестрации

Моето старо училиште - Општинската граматика во Вулверхемптон

Одлични курсеви по италијански јазик во Палацо Малвизи

Онлајн ресурс за луѓе со Калман-овиот синдром

Ажурирани информации за Калман, со најчесто поставувани прашања и повратни информации