Faqja Kryesore Internet

Gjatë viteve të kaluara 50 kam shkruar për kompozime dhe aranzhime 4,800 - lirike, tonale, neoklasike, modale, qesharake, satirike, fetare, mendore dhe trishtuese - për muzikantë të shumë llojeve.

Ky katalog ka për qëllim t'ju ndihmojë të gjeni gjithçka që ju mund të kërkoni, pavarësisht nëse jeni interpretues, impresari ose audiencë.

Të lutem, gëzohu dhe ndaje!

Për videot, audios dhe shkrimet e tjera - dhe gjithashtu muzikë nga shokët e mi shumë të kompozitorëve - ju lutemi referojuni Lidhjet faqe

New: Krishtlindjet (dhe festat e tjera të dimrit)

New: Pak ABC e faqes së Rilindjes

Ndërkohë, këtu janë disa video:

Passacaglia për sextet flaut

Përshkrimi i videos:
Një passacaglia është një shëtitje e butë në kohën e trefishtë me një basinato ostinato, e cila mund të ndryshojë.
Fjala italiane "passacaglia" në fakt vjen nga dy fjalë spanjolle pasar dhe calle, duke treguar një shëtitje poshtë një rruge.
Flautet më të ulëta sigurojnë basso ostinato me përparimet e saj harmonike dhe të tjerët ëndërrojnë së bashku me të në ecjen e tyre të butë.
Ajo është bërë këtu nga fluturuesit e Budapestit Shënuar nën Zoltán Pad në studiot e Radio hungareze.

Ishte një dashnor dhe babai i tij - një madrigal modern - për korin SATB

Përshkrimi i videos:

Një parodi e këndshme e këngës së Shekspirit me të njëjtin emër, por duke përdorur Bell Dance tim si melodi për të përfaqësuar celularët. Këta njerëz të bukur të qytetit kalojnë nëpër aisles supermarkete duke biseduar me njëri-tjetrin në telefonat e tyre celularë në vend të fushatës së gjelbër të misrit të origjinalit të Shekspirit. Është kryer këtu nga Kori i Kompozitorit nën Daniel Shaw.