Një ABC e Vogël e Rilindjes

Kjo ishte fillimisht një koleksion i variacioneve për flaut dhe kitarë të rregulluar për Robert Billington dhe René Gonzalez
bazuar në këngët 6 nga Attaingnant / Claude Gervaise, Gabriel Bataille dhe Claudin de Sermisy.

Këtu është një video e tre pjesëve nga Një e vogël ABC e Rilindjes
Ndryshime në Tourdion - Claude Gervaise
Reve-Je - Bataille
Variacionet në J'attends Secours - Claudin de Sermisy

Që atëherë, unë kam zgjeruar repertorin, vetëm pak!

Flaut me kitarë, me harpë ose me piano

Regjistrues Alto me kitarë, me harpa ose me piano

Ftohtë Alto me kitarë, me harpa ose me piano

Clarinet me kitarë, me harpë ose me piano

Alto saksofoni me kitarë, me harpë ose me piano

Cor anglais me kitarë, me harpë ose me piano

Bassoon me kitarë, me harpë ose me piano

Violinë me kitarë, me harpë ose me piano

Viola me kitarë, me harpë ose me piano

Cello me kitarë, me harpë ose me piano