Me kontakto

HI, jam David Solomons, dhe gjatë viteve të kaluara të 50 kam shkruar për kompozime dhe aranzhime 4,000 - lirike, tonale, neoklasike, modale, funny, satirike, fetare, mendore dhe trishtuese - për muzikantë të shumë llojeve.

Na tregoni se çfarë është në mendjen tuaj, mirë apo keq .... Ne i përgjigjemi të gjitha reagimeve të klientëve dhe presim të dëgjojmë nga ju!