Lidhjet

DwsChorale - audios dhe videot e muzikës kënduar nga kori im një njeri

Të gjitha listat për luajtje të videove

Dwsmp3 - video të muzikës sime të kryer nga muzikantë profesionistë

Performanca në CDBaby

Pandora Radio dhe transmetimi i muzikës (vetëm në SHBA)

Pak ABC e Rilindjes

Fotografi Karaoke MIDI për këngëtarët ose Korin e Komunitetit

Disa nga shkrimet e mia "letrare" ...

Duke dalë nga mjegulla - një CD e muzikës kitarë të kryer nga Bruce Paine

Përkujtim për Joseph Dillon Ford

Muzika nga Joseph Dillon Ford

Muzikë nga Shoqëria Delian - kompozitorë tonorë

Poezi dhe vepra arti nga babai dhe nëna ime (Stanley N Solomons dhe Elizabeth Mary Solomons)

Faqja e Përkujtimit për nënën time Elizabeth Mary Solomons

Faqja e Përkujtimit për mikun tim të veçantë Rosemary Dewey

Historia e flautit nga Stuart Scott

Rupert engjëll çokollatë

Singfreizeiten - shfaqje nga Kori Lutheran gjerman në PAB Nordengland

Festa 2001 me nënën dhe babanë në Francën Veri-Perëndimore

http://violinio.com/ – Violinio provides reviews on the best violins in the market.

http://trumpethub.com/ – Trumpethub aims to give unbiased reviews and tips about the greatest trumpets available.

http://www.pianoreport.com/ – Pianoreport gives the best reviews about Pianos

http://karaokeisle.com/ – Karaokeisle provides the best articles about karaokes.

Si të zgjidhni një piano dixhitale - Faktorët 10 të shqyrtojmë sipas shkencës

Sound-unsound.com Një burim i mirënjohur për instrumente muzikore të lidhura me artikuj, sidomos violinë dhe pianona

Cámara Klezmer Trío

Colin Bayliss - kompozitor

Liedertafel (katër zëra që eksplorojnë një gamë shumë të gjerë muzike)

André van Haren - kompozitor dhe shkrimtar tonal holandez që jeton në Suedi

Kylee Maloney - Zelanda e Re folksinger me një ndryshim

Mbledhja e madhe e psalmeve të Gjenevës dhe e organeve të tjera dhe muzikës korale - (fotografi midi)

Kuni Yoshimura (Virtual Wilbye Consort ATBB madrigals multitrack dhe motets)

Countertenors (faqja jonë e re në Tripod)

Tubalaté (një tuba profesionale dhe kuarteti i eufoniumit gjithmonë në vëzhgim për repertorin e ri)

Carson Cooman Pianist, organizator dhe kompozitor

Kitarat e Uwe Warneke

Regjistruesi i Nicholas Lander

Burkhard Mohr - Kompozitor dhe Organist

Steve Hall, Piano Orchestrations

Shkolla ime e vjetër - Shkolla Gramatike Komunale në Wolverhampton

Kurset e shkëlqyera të gjuhës italiane në Palazzo Malvisi

Burimet online për njerëzit me sindromën e Kallmann

Informacion i përditësuar në lidhje me Kallmann, me FAQ dhe reagime