Postuar ne - Lini një koment

Esprit de Cor

Këtu është CD-ja e copave "Esprit de Cor" 19 për anglishten dhe kitarë klasike të kryera nga Ágnes Jakab & András Csáki

Esprit de Cor - CD e shkarkueshme

Video:

Bunny kaltërosh

Agimi në dhomë

Një lloj dashurie përgjithmonë

Exprompt

Një këngë e Krishtlindjeve

Harlequin (Arlecchino)

Ariette Oubliée Jo 4

Feuer und Wasser (Zjarri dhe Uji)

rosebuds

Kënga sentimentale

Serenade në rezidencën verore (Serenata nella Resenza estiva)

Kufiri i pafund

Në ëndrrat tuaja (L'inconscious)

Song Street

Ein Strauss aus der Frühlingszeit (Një tufë lulesh nga koha e pranverës)

Vallëzimi në Shtatë Katër

Gënjeshtrat

Përkujtim për një fëmijë

Cupid, turpëro veten!

Postuar ne - Lini një koment

Koncert në Kishën e Trinisë së Shenjtë

Quartet i Filadelfias do të interpretojë "Robin Hood", të mërkurën në gusht të 7th në 12: 30 - Kisha e Trinisë së Shenjtë në Sheshin Rittenhouse, 1904 Walnut St, Filadelfia, Pensilvani
Do të kryhen vepra nga Ernesto Kohler, Gary Schocker, Pierre Max Dubois, Davis W. Solomons, Gunther Zabernigg, Daniel Dorff, Sarah Bassingthwaight, Catherine McMichael dhe Anatole Liadov.

Postuar ne - Lini një koment

Capellidiluna

Capellidiluna (Barbara Dellavalle, klarinetë dhe Manuela Capelli, pianoforte)
bëri koncertin
CELTIC LINES koncert të martën 30 prill 2019
në Padiglione Ex 18, Viale Giuseppe Garibaldi, 96, 13100 Vercelli VC, Itali
që përfshinte katër nga "Snapshotët e Folksong"

Ata shkruajne:
"Linja Celtic është menduar në harmoni në lëvizje ekspres përmes brani musicali dal sapore Celtico.

Projekti i propozon të ndriçojë një faro për të rifilluar në dritën e harmonisë, skicat, detajet dhe emocionet e lidhura me epokën dhe zbukurimin e Abazisë së Shën Andrea duke e përqendruar kulturën muzikore mediatike në gjuhë dhe në ekzekutivin bashkëkohor ".

[Linjat keltike janë mendime harmonike në lëvizje të shprehura përmes pjesëve muzikore me shije keltike.

Projekti synon të ndriçojë një farë për të nxjerrë në dritë harmonitë, pikëpamjet, detajet dhe emocionet e lidhura me epokën dhe hijeshinë e Abbey-s të Shën Andrea, duke sjellë kulturën muzikore mesjetare keltike më pranë gjuhës bashkëkohore të shfaqjes.

Programi ishte:
David Warin Solomons - Katër Snapshot Folksong

Ralph Vaughan Williams - Gjashtë studime në këngët popullore angleze

Armando Ghidoni - Suite Jazzy-Celtic

dhe përzgjedhjet e pjesëve tradicionale keltike të rishikuara në stilin bashkëkohor.

Postuar ne - 1 Comment

Shfaqjet e ardhshme me Tom Meany (flaut) dhe miqtë

Të dielën maj 19th 2019 në 2 pasdite - në St William Sunday Concert Series
(6200 Rising Sun Ave, Filadelfia, PA 19111-5621, SHBA)
- Flauti Meany / Simmons dhe Guitar Classical Duo do të luajnë "Detajet" e mia

Të premten qershor 7th 2019 në 6: 30 pm - në dyqanin e muzikës Calliope
(4 E Lancaster Ave, Ardmore, PA 19003, SHBA)
Anëtarët e Quartet Filadelfia Flute do të luajë "Trio Song Flaut Song"

Postuar ne - Lini një koment

Rridhni lotët e mia nga John Dowland për saksofon dhe kitarë

Performanca nga Jess Gillam dhe Milos Karadaglić për rregullimin tim të rrjedhës së Dowland-it lotët e mi për saksofon dhe kitarë klasike

video

Rrjedhni lotët e mi bien nga burimet tuaja,
Exil'd for ever: më lër të vajtoj
Ku zogu i zi i natës këndon pikëllimin e saj të trishtuar,
Nuk më lejoni të jetoj të pavlerë.

Down dritat e kota nuk të shkëlqejnë më shumë,
Asnjë net nuk është mjaft i errët për ata
Kjo në dëshpërim fatin e tyre të fundit të zhgënjehet,
Drita është e turpshme por zbulon.

Asnjëherë mos mund të lehtësohen problemet e mia,
Meqë vjen keq,
Dhe lot dhe psherëtimë, dhe rënkon ditët e mia të lodhura
Nga të gjitha gëzimet e kanë privuar.

Nga gjiri më i lartë i kënaqësisë,
Fati im është hedhur,
Dhe frikë, dhembje dhe dhembje për shkretëtirat e mia
Janë shpresat e mia që kur shpresa është zhdukur.

Harku ju hijet që banoni në errësirë,
Mësoni të mendoni dritën,
Gëzuar, lumtur ata që në ferr
Mos e ndjeni mendimin e botës.