24 më shumë marrëveshje për flaut dhe kitarë klasike

Përshkrim

Këto vepra janë gjithashtu të disponueshme veç e veç në këtë faqe, por nëse jeni të interesuar në marrjen e këtij albumi, do t'ju ofrojë një zbritje shumë të madhe.
Punimet janë:
Rest Nymphs Sweet (Pilkington)
Verë (Gershwin)
Brennan në Moor
Bunt sind schon vdes Wälder
Garat Camptown
Ejani përsëri (Dowland)
Ejani në Kopsht, Maud (Balfe)
Dashing larg me hekur hekuri
Duet bazuar në një studim të Fernando Sor
Prit un Rêve (Fauré)
Ich danke dem Herrn (Schütz)
Nëse ankesat e mia (Dowland)
Ftesë për Udhëtimin (Diepenbrock)
Tani le Harp
Muzikë për një kohë (Purcell)
Nur wer vdesin Sehnsucht kennt (Tschaikovsky)
Vjenë e Vjetër
Si la Noche hace oscura (Pisador)
Pantallona të gjera Yidelech
U ngjita lart
Ndryshime në këngën e shelgut
Varshaver Freylechs
Me dashurinë time jeta ime ishte nestled (Thomas Morley)
Jiddish folksong mesditë.