25 Arrangements për flaut dhe kitarë klasike

Përshkrim

Këto vepra janë gjithashtu të disponueshme veç e veç në këtë faqe, por nëse jeni të interesuar në marrjen e këtij albumi, do t'ju ofrojë një zbritje shumë të madhe.

Pjesët janë si më poshtë:
Lass of Richmond Hill (versioni i avancuar)
Lass of Richmond Hill (versioni i thjeshte)
Perëndia i Dashurisë është një Boy (Jones)
Ode Sapphic (Brahms)
O du Fröhliche (O sanctissima)
Dansons mais sans oublier (bazuar në ninullat haitiane)
Kur Laura Smiles (Philp Rosseter)
Për Maypole nxitim larg (duke përfshirë një version të zgjeruar)
Ëndërrimtar i bukur (Stephen Foster)
Më besoni nëse të gjithë ata charms rinj ndearing (Thomas Moore)
Cradle Song (William Byrd)
Davy oy vey Davy (një version harmonik i vogël i Davy Davy Knick Knack)
Askush nuk është Jigg
Bailero (nga Këngët e Auvergne)
Ound Onoren (nga Këngët e Auvergne)
L'aio de rotso (nga Këngët e Auvergne)
Argëtuesi (Scott Joplin)
Polly Wolly Doodle
Një muzikant i vdekur (Schubert)
Vajtimi i Didos (Purcell)
Es ist ein Ros Entsprungen (pas Praetorius)
Nëse muzika është ushqimi i dashurisë (Purcell)
Ishte një dashnor dhe lass e tij (Morley)
Nimfat dhe barinjtë (Purcell)
Çfarë duhet të bëj (Purcell)