3 Këngët e Auvergne organizuan për oboe dhe kitarë

Category:

Përshkrim

Vendosja e këngëve 3 nga Auvergne
Këngët 3 janë gjithashtu në dispozicion veç e veç.
Mostra e shëndoshë në Musica Neo është një shikim elektronik i këngës së tretë (Ound Onoren)

Ato përbëjnë:
1. Bailero
në të cilën një bari dhe një bareshë këndojnë nga çdo anë e një lugine - përpiqet të bindë tjetrin për të sjellë kopenë e tij / saj në anën e saj të luginës.
Marrëveshja ime për zërin dhe kitarë (në të cilën bazohet ky version instrumental) mund të dëgjohet në:

Fjalët origjinale (në Auvergnat)
"Pastré, dè dèlaï l'aïo a gaïré dé boun tèn, pjesa më e mirë e bardhë. Lèro lèro lèro lèro baïlèro lô. "" E n'en ai gaïré është pjesa më e mirë për ju. Lèro lèro lèro lèro baïlèro lô. "
"Pastré lou prat faï miell, li cal gorda toun troupèl, dio lou baïlèro lèro. Lèro lèro lèro lèro baïlèro lô. "" L'érb ès pu fin ol prat d'oïçi, baïlèro lèro. Lèro lèro lèro lèro baïlèro lô. "
"Pastré, couci foraï en o balou lou bel rîou, pjesa më e mirë e jetës. Lèro lèro lèro lèro baïlèro lô. "" Shpëtim më shumë se një çast. Lèro lèro lèro lèro baïlèro lô. "

Versioni im Anglisht i këndimit:
"Bariu, në të gjithë ujërat, qëndroni në erë dhe shi, këndoni bailero lero. Lero lero lero lero bailero lo. "" Unë qëndroj në erë dhe shi dhe këndoj bailero lero. Lero lero lero lero bailero lo ".
"Bariu, shikoni këto fusha të ndershme, vini dhe ushqeni kopetë tuaja, këndoni bailero lero. Lero lero lero lero, bailero lo. "" Këtu e gjithë bari është më i gjelbër, këndoni bailero lero. Le ro lero lero lero bailero lo ".
"Bariu, uji më pengon të kaloj, këndoj bailero lero. Lero lero lero lero, bailero lo. "" Do të zbres dhe do të të marr ty, bailero lero. Lero lero lero lero bailero lo ".

2. L'aio de rotso
në të cilën këngëtari po përpiqet të bindë një grua të re se burimi i ujit nuk është i mirë për të, ajo duhet të shijojë verën në vend të saj!

Fjalët origjinale (në Auvergnat)
L'aïo dé rotso té foro mourir, filhoto, l'aïo dé rotso té foro mourir.
Në të kaluarën, pas kësaj, aïo quel aïo,
mes e kaluara do të duhej të bëheshim!
S'uno filhoto sé bouol morida, i madh, s'uno filhoto sé bouol morida,
li kal pas douna d'oquel aïo dé rotso,
aïmaro miliour oquel aïo dé bi.

Përkthimi anglisht i këngëve të mia:
Uji me ujë të gazuar, vajzë e vogël, ajo pije është fatale. Uji me burim të gazuar nuk do t'ju lejojë të jetoni.
Ju kurrë nuk duhet të pini ujë të rrjedhshëm të pranverës, ju duhet të merrni ujin që do të sigurojë hardhia
Kur një vajzë e re dëshiron të martohet, oh pak, kështu që kur një vajzë e re dëshiron një gjobë martese,
ajo nuk duhet t'i jepet ujë rrjedhës i pranverës, ajo do të preferojë shumë nëse vjen nga hardhia.

dhe
3. Ound Onoren
në të cilën bariu kërkon të dashurën e tij të barit, ku ata duhet të shkojnë për të ushqyer kopetë e tyre këtë mëngjes të bukur.
Fjalët origjinale (në Auvergnat)
Ound 'onorèn gorda, nuk është në linjë
Ound 'onorèn gorda lou troupel pèl moti?
Onorèn obal din lou ribèirèto, din lou pradel l'erb è fresquèto.
Païsaren loï fèdoï pèlloï miell.
Al loun del tsour nous forons l'omour!
Kontrolluar me njëri-tjetrin, të ndritshme, të ndritshme dhe të lëmuar.
Përderisa është e gatshme që të jetë e pranishme, ajo është e mbushur me miell,
naôtres pitchouno qué sound'aïma, për viouvr 'o bon lou plosir d'omour.

Përkthimi anglisht i këngëve të mia:
Ku do të shkojmë të ushqejmë të gjitha tufat tona këtë mëngjes?
Ku do të shkojmë, bukur, oh, më trego ku?
Le të zbresim në anën e lumit, në atë livadh të gjelbër bari është kaq i freskët.
Ne do të kullosim tufat tona midis luleve dhe dashuria do të mbretërojë gjithë ditën e gjallë!
Oh shikoni të gjitha dele tani, shikoni bukur tim darling në të gjitha delet, bletët dhe ne dy;
Shih delet si ata kullosin kullotat e livadheve dhe bletët që lëkunden ndërsa ushqehen me lule;
por ne dashurin tim, ne e duam gjithë kohën dhe dashuria do të na ushqejë me kënaqësi të pastër!

Shqyrtime

Nuk ka komente ende.

Bëhu i pari që shqyrton "3 Këngët nga Auvergne organizohen për oboe dhe kitarë"

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Kjo faqe përdor Akismet për të reduktuar spamin. Mësoni se si përpunohet komenti juaj.