5 Folksongs gjermane (5 deutsche Volkslieder) - flaut dhe kitarë

Përshkrim

Aranzhimi i pesë folksongs gjermane për flaut dhe kitarë
Pjesa e kitarë është shumë e thjeshtë dhe unë gjithashtu kam ofruar versione
emrat e akordeve dhe simbolet e fretboard (si dhe pjesët e flautit dhe rezultatet) në skedarin zip, në rast se ndonjë kitarist do të donte thjesht të "vinoste".
Këngët popullore janë:
Jetzt gang i ans Brünnele
Ishte hab 'ich denn meinem Feinsliebchen getan
Feinsliebchen du sollst mir nicht barfuss gehn
Ach Elslein liebes Elslein mein
Mädele ruck ruck ruck

Video: