53 Punimet origjinale për flaut dhe kitarë klasike

Përshkrim

Këto vepra janë gjithashtu të disponueshme veç e veç në këtë faqe, por nëse jeni të interesuar në marrjen e këtij albumi, do t'ju ofrojë një zbritje shumë të madhe.

Pjesët janë si më poshtë:
Pax eiscum (paqja qoftë mbi ta)
Fytyra e Dashurisë
cotoneaster
Një rune e mikpritjes
Pas partisë
Rënia është pa dhimbje
Këshilla e flakës
vë në gjumë
Këngë e Ningal-it
Kichijiro
Një këngë e Krishtlindjeve
Një lloj dashurie përgjithmonë
Një shëtitje në pranverë
Një kohë ndryshimi
Ariette oubliée
Wings Beetle's
Cupid, turp veten
Dawn në dhomë
Dorina
Elegie
Exmas Carol
Feuer und Wasser
Për macen time
Greqishtja Wassail
Ftesë në udhëtim
Snapshots japoneze
Piknik i fundit në Liqenin Blu
Letër për një dashnor të largët
Zonja e vogël e lazerit
Përkujtim për një fëmijë
Miniera e Messe
ku bëjnë pjesë Passacalia
Petite Ballade
pushim
Venusi është larguar nga ndërtesa
Në një dhomë të mbushur me njerëz
Të qenit por burra
Chantefable d'Aucassin dhe Nicolette
Historia e Mbretit Henry
Potrait i një zogu
rosebuds
Këngë Sentimentale
ngushëllim
Kënga për Jenny
Song Street
Vetmia e së dielës në mëngjes
Gënjeshtrat
Mendoni (Një ditë e fundit Ronsard)
Tre fjalë shumë
Për hijeshi
Për Marie
Virgjëresha dhe Demi
Ajo që mbetet nga ne