8 Meloditë hebraike për violonçel dhe kitarë

Përshkrim

Shumë vite më parë kam shkruar aranzhime të melodive hebraike 8
(të cilat janë akoma të disponueshme për flaut dhe kitarë, për klarinetë dhe kitarë dhe gjithashtu për treshen kitare).
Këtë vit (2018) vendosa të bëj aranzhime më të larmishme
për formatin e instrumentit melodi dhe duo të kitarës, dhe i kam përpiluar ato këtu.
Ato bazohen në meloditë e mëposhtme tradicionale:

Reb Itzikel's Niggun (Kënga e Rabi Ezekielit)
Papirossen (Sulmi i shitësit të lirë të cigareve)
Ve David yefeh einaim (Dhe mbreti David kishte sy të bukur)
Hora Ne'urim (Valle e të rinjve)
Hora Nirkoda (Le të kërcojmë Hora)
Ozi v'zimrat yah (Zoti është forca ime dhe kënga ime)
Debka Gilbo'a (Valle nga Gilboa)
Bo Dodi (Eja, i dashur)