Një këngë e Krishtlindjeve - violonçel dhe kitarë

Category:

Përshkrim

Kjo pjesë instrumentale bazohet në "Kënga e Krishtlindjes" time - një meditim për gjetjen e fëmijës së Krishtit brenda vetes