Një Forever Kind of Love (Sentimental Duo) për flaut dhe kitarë të lartë

Përshkrim

Dua instrumentale e frymëzuar nga poema e Neville Frenkiels "Një lloj dashurie përgjithmonë"
"Nuk ka shpjeguar të gjitha ndryshimet brenda jetës së një personi
shumë lloje dhimbjesh nuk kanë as emër
Nuk ka shpjeguar kuptimin e të gjithë atyre.
Vetëm pyetje ...
por unë besoj se ngjyrat me ndryshim të ngadalshëm të stinëve tregojnë qartë
se si ev'ry gjë nga ana e tij duhet të dorëzohet dhe të gjitha gjërat përplot në përgjithmonë
Një dashuri e përhershme, gjithçka që të gjithë e duan "