Një lloj forme dashurie (Sentimental Duo) për violonçel dhe kitarë

Category:

Përshkrim

Dua instrumentale e frymëzuar nga poema e Neville Frenkiels "Një lloj dashurie përgjithmonë"
"Nuk ka shpjeguar të gjitha ndryshimet brenda jetës së një personi
shumë lloje dhimbjesh nuk kanë as emër.
Nuk ka shpjeguar kuptimin e të gjithë atyre.
Vetëm pyetje ...
por unë besoj se ngjyrat ndryshojnë ngadalë të stinëve
tregojnë qartë se si sendi evr ev nga ana e tij duhet të dorëzohet
dhe të gjitha gjërat rrjedhin përgjithmonë
Një dashuri e përhershme, gjithçka që të gjithë e duan "