A La Recherche (Kërkimi) - violonçel dhe kitarë

Category:

Përshkrim

Duo për violonçel dhe kitarë që më ka ndjekur gjatë gjithë jetës time të kompozimit .... plot me dëshirë të zjarrtë.
Videoja është shfaqja e parë në 1975 nga kompozitori në kitarë me të ndjerin Chris Benson në violonçel

Video: