Një Pranverë Jaunt - flaut dhe kitarë

Përshkrim

Ky numër i madh në kohën e ritmit ishte fillimisht një këngë satirike për alo dhe piano ose alt dhe kitarë (duke kërkuar vetëm duke parë reklamat personale) - e cila është gjithashtu e disponueshme në këtë faqe.
Kam vendosur që muzika e vet pa fjalë (por me disa ndryshime) gjithashtu do të funksionojë mirë ... kështu që këtu është "Sheshi i Pranverës".

Video: