Një kohë ndryshimi - flaut dhe kitarë

Përshkrim

Kjo është një nga pesë copë për flaut dhe kitarë
1. Një kohë ndryshimi - bazuar në një poezi nga Mark Haviland
2. Serenamente
3. Një jehonë nga e kaluara
4. Danza
5. Prill bazuar në një poezi nga Remi Belleau

Video: