Në të gjithë liqenin - flaut, anglisht, harp, violonçel

Përshkrim

Pjesë mendore për bririn britanik, i cili ndan melodinë e tij me instrumentet shoqëruese: flaut, harpë dhe violonçel si pjesë përparon.
Ky është një nga dy copa për këtë kombinim të veçantë të instrumenteve - tjetri është më i gjallë "Lakeside Revels", e cila është gjithashtu e disponueshme këtu.

Video: