Të tre nga Gesänge des Harfners (Këngët e harpistit) të Schubert-it - Cor anglais dhe piano

Përshkrim

Të tre grupet e vendosura nga Schubert nga Goethe's "Wilhelm Meister"
("Kush e jep vetveten"), "Kush nuk ka ngrënë bukën me lot", "Një vdes Türen" [Unë do të zvarriten deri në dyert]),
transpozuar në çelësin e E minor për anglisht dhe piano.
Gjithashtu është në dispozicion një version për anglishten dhe kitarë, gjithashtu në E minor
Mostra e shëndoshë është një vrojtim elektronik i këngës së parë.
Të tre këngët janë gjithashtu në dispozicion veç e veç në këtë faqe.

Video: