Një vdes Türen (unë do të zvarriten deri në dyer) - nga Gesangen des Harfners (Këngët e harpistit) të Schubert-it - Cor anglais dhe piano

Category:

Përshkrim

Vendosja e fjalëve të Schubert nga "Wilhelm Meister" e Goethe-it u transpozua në çelësin e të miturit
për anglisht dhe piano.
Gjithashtu është në dispozicion një version për anglishten dhe kitarë, gjithashtu në E minor
Mostra e zërit është një shikim paraprak elektronik.
Të tre këngët individuale ("Wer sich der Einsamkeit ergibt", "Wer nie sein Brot mit Tränen ass" [Kush nuk hëngri kurrë bukën e tij me lot], "Një vdes Türen" [Unë do të zvarritet deri dyert])
dhe gjithashtu të tre së bashku (nën titullin "Gesänge des Harfners (këngët e harpistit)") janë në dispozicion në këtë faqe

Video: