Ariette Oubliée - oboe dhe kitarë

Category:

Përshkrim

Arrangement i Ariette Oubliée Asnjë 4 shkruar fillimisht për alt dhe kitarë (gjithashtu në dispozicion në këtë faqe).
Kënga është e bazuar në një poezi nga Paul Verlaine në të cilën ai e imagjinon veten dhe të dashurin e tij Rimbaud si dy vajza të vogla të pafajshme - "këtu s'en vont pâlir sous des chastes charmilles sans même savoir qu'elles sont pardonnées