Wings Beetle's - cello dhe kitarë

Category:

Përshkrim

Ky duo instrumental bazohet në këngën time me të njëjtin titull, i frymëzuar nga një poemë nga Audrey Vaughan.
Dashuria për Hyjninë gjendet në të gjithë natyrën.
Pjesa e kitarë pasqyron disa nga momentet fluturuese të krahëve të insekteve dhe gëzimet e tjera të natyrës.

Dashuria ime për ju rritet krahët e Beetles
Perlat e zeza që shkaktojnë firedrops
Nën diellin e ulët të shtatorit
Dashuria ime për ju dërgon një blic të dimrit
E rrezatues blu
Midis bankave argjendi acar
Në kohën e perëndimit të pasdites së janarit
Dashuria ime për ju fryn aromë erë në erë
Dhe hedh heshtjen e fluturimit
Dhe krahët për të rrahur një qiell moorland
Dashuria ime gjen lulet e erës nga një korsi Cranham

Dhe sy të zi të ndritshme
të sigurt dhe të gjerë
nën frets e fier artë
Dashuria ime për ty e përshkon Perëndinë në të gjithë tokën

Në retë si lule
Dhe shiu si peshore peshqesh
Në ujërat e qiellit të qiellit
Dhe zogjtë si toka të dëborës
Dashuria ime këndon himnet me hënën
Dhe shkruan symphonies me rainbows
Dashuria ime është jeta dhe fryma
Dhe fryma është lavdërimi ...
© Audrey Vaughan

Kënga origjinale mund të dëgjohet në youtube në