Ejani të jetoni me mua për flaut, anglisht, fagot, piano

Përshkrim

Marrëveshje për një këngë popullore tradicionale angleze (Ejani të jetoni me mua dhe të jeni dashuria ime).
Secili ajet ka një zbukurim të ri dhe më të lulëzuar në instrumente të ndryshme.