Grieg - Sunset [Solnedgång] - Regjistrues i lartë dhe kitarë

Përshkrim

Ky është një nga aranzhimet instrumentale që kam bërë nga tre këngë
shkruar nga Edvard Grieg për Peer Gynt Suite e tij
(Våren (Pranvera), Solnedgång (Sunset) dhe Solveigs kënduan (Kënga e Solveig)).