Si mund ta këndoj atë madhështi - kor dhe piano

Përshkrim

Vendosja për korin dhe piano nga David W Solomons i poemës së njohur nga poeti dhe prifti i 17th shekullit John Mason.
Kjo vendosje e veçantë u krijua me një kor të vogël të aftësisë së përzier, kështu që zërat janë kryesisht në dy pjesë (zërat e burrave dhe grave), ndarja në katër pjesë (SATB) herë pas here, ku fjalët e sugjerojnë atë.
Stili na kujton shekullin e XIX-të, edhe pse pjesa e pianos në disa raste e bën atë në syncionin e shekullit 19th.

Video: