Ishte një dashnor dhe lass e tij - një madrigal moderne për tenorët 2 bariton dhe bas

Përshkrim

Fjalët dhe muzika nga David W Solomons me anë të një parodi të këngës origjinale Shakespeare. Lover dhe lass e tij janë duke kaluar nëpër aisles supermarket (në vend të "fushë e gjelbër misri") dhe duke e quajtur njëri-tjetrin gjatë gjithë kohës në telefonat e tyre celular.