'Ne Reihe Stüecke üssm Elsass (variacionet e këngëve popullore të Alsasë) - violonçel dhe kitarë

Category:

Përshkrim

'Ne Reihe Stüecke üssm Elsass
(p.sh. një sërë variacionesh në folksongs nga Alsace)
është shkruar nga David W Solomons në 1970s për të
duetin e violonçel dhe kitarë që ai formoi me të ndjerin Chris Benson në mesin e 1970s.

Video e shfaqjes sonë: