Receta e magjistarëve për korin e flautit me efekte speciale

Category:

Përshkrim

Siç kërkohet nga kreu i një korti flaut, këtu është një version më atmosferik i Recetës së Magjistarëve me efekte të tjera zanore (erë e fortë defekt, desh të gjuhës që përfaqësojnë përbërësit që futen në kazan etj) dhe kuotat e rastit të folura nga shtrigat origjinale Shakespeare 'këndoj.

Tri herë macja brinded ka mew'd.
Tri herë dhe një herë, gardiani mbeti.
Harpier qan: - 'tis kohë! 'tis kohë!
Rrumbullakoni rreth shulit shkoni;
Në helmet do të hidhen shtigjet.
Toad, që nën gurë të ftohtë,
Ditët dhe netët kanë tridhjetë e një;
Njeriu Swelter'd fjetur mori,
Vyshkërohesh para së gjithash në tenxhere magjepsëse!
ALL. Double, double fryma dhe probleme;
Zjarri djeg, dhe flluskë kazan. (etj) "

(Kam shtuar edhe shaka familjare që keqkupton Shekspirin: vështirësitë dhe shtrëngimi i flluskës Hubble, krijimi i shtrigave dhe unë do të kem dyfish!)

Video (performanca e parë nga Flutissimo)

Video (Performanca 2019 nga Orkestra Flute e New England)