Variacionet në O për një mijë gjuhë për të kënduar për kuartetin e regjistruesve

Category:

Përshkrim

Secili nga instrumentet ka kthesën e tij për të luajtur një mendje ose versione të ndryshme të tij.
Sekuenca kryesore është:

E banesë e madhe duke përdorur deklaratën bazë me shënime shtesë dhe dekorime, me regjistrues soprano duke marrë melodinë.

Pastaj lëviz në vargun 2nd në F dorian me një ndjesi të vogël rilindese, me regjistrues tenori duke marrë melodinë.

Varg 3rd, me regjistrues basesh në melodi, vazhdon deri në një valle të stilit të rilindjes edhe në F Dorian, duke përfshirë një përzierje të ritmeve 3 / 4 dhe 6 / 8.

Ajeti përfundimtar shkon prapa në versionin më të madh 4 / 4 të E sheshe me dekorime shtesë dhe shënime kalimi, ndërsa gjithashtu
herë pas here duke përkujtuar audiencën e contra-ritmeve të stilit 6 / 8 të

Vargje Doriane.
Siç mund ta prisni, regjistruesi i sipërm merr melodinë këtu.