Verë dhe ujë për tre zë meshkuj ose kor me zë mashkullor (TBarB)

Përshkrim

Ky version i Verës dhe Ujit (bazuar në poezinë satirike të GK Chesterton rreth Noesë dhe zakoneve të tij të pirjes) është shkruar për korin e tre burrave (ose tre solistëve)
Është mjaft sfiduese - sidomos kur zërat pretendojnë se shiu po ecën shumë mirë, por një kënaqësi e madhe.

Vjetër Noah ai kishte një fermë struc me vezë në shkallë më të madhe,
Ai hëngri vezën e tij me një qërim në një filxhan vezësh të madhe si një kovë,
Dhe supë që ai mori ishte Supë Elephant dhe peshku që ai mori ishte Whale,
Por ata të gjithë ishin të vegjël në bodrumin që mori kur u nis për të lundruar,
Dhe Noeu shpesh i tha gruas së tij kur ai u ul për të ngrënë,
"Nuk më intereson ku shkon uji nëse nuk del në verë".

Katarakta e shkëmbit të qiellit ra duke u verbuar nga buza
Sikur të lante yjet larg si suds zbresin një lavaman,
Shtatë qiej u përplasën për shkak të grykëderdhjes së ferrit për të pirë,
Dhe Noeu e ngriti syrin dhe tha: "Duket si shi, unë mendoj,
Uji e ka mbytur Matterhornin aq thellë sa një minierë Mendip,
Por nuk më intereson ku shkon uji nëse nuk del në verë ".

Por Noeu mëkatoi dhe kemi mëkatuar; në këmbët e këputura ne trod,
Deri në një tonik të madh të zi të madh u dërgua tek ne për një shufër,
Dhe ju nuk mund të merrni verë në një PSA, ose kapelë, ose Eisteddfod,
Sepse mallkimi i ujit ka ardhur përsëri për shkak të zemërimit të Perëndisë,
Dhe uji është në bordin e Peshkopit dhe në tempullin e Mendimtarit të Lartë,
Por nuk më intereson ku shkon uji nëse nuk del në verë.

Videoja e versionit ATB