Home Page

Ngaliwatan 50 taun kaliwat Kuring geus ditulis ngeunaan komposisi 4,800 na arrangements - liris, tonal, neo-klasik, modal, lucu, satirical, agama, pensive sarta hanjelu - pikeun musisi ti loba rupa.

katalog ieu boga tujuan pikeun mantuan Anjeun manggihan naon anjeun bisa jadi pilari, naha anjeun performers, impresarios atawa panongton.

Mangga ngarasakeun, sarta babagi!

Pikeun video sejen, audios sarta tulisan - na oge musik ku loba babaturan komposer kuring - mangga tingal Sponsor kaca

Samentara éta, di dieu aya sababaraha video:

Passacaglia keur suling sextet

Pedaran video:
A passacaglia mangrupakeun stroll hipu dina jangka waktu nu tripel ku ostinato basso, nu bisa rupa-rupa.
Kecap Italia "passacaglia" sabenerna asalna tina dua kecap Spanyol pasar na calle, nunjukkeun keur leumpang ka handap jalan a.
The flutes handap nyadiakeun ostinato basso kalawan progressions harmonik na jeung batur impian marengan eta dina maranéhanana hipu walk.
Eta geus dipigawé di dieu ku flautists of Budapest nyetak dina Zoltán Pad di studio sahiji Hungaria Radio.

Ieu lover na lass na - a madrigal modern - pikeun SATB paduan suara

Pedaran video:

A parody saanu tina lagu Shakespeare urang ku ngaran anu sarua tapi maké abdi Bell Tari sakumaha wirahma nu keur ngagambarkeun ponsel. Ieu rahayat kota geulis leumpang ka handap aisles supermarket galecok ka silih on ponsel maranéhanana tinimbang ngaliwatan widang jagong héjo aslina Shakespeare urang. Éta anu dipigawé di dieu ku paduan suara nu komposer urang handapeun Daniel Shaw.