Home Page

Ngaliwatan 50 taun kaliwat Kuring geus ditulis ngeunaan komposisi 4,800 na arrangements - liris, tonal, neo-klasik, modal, lucu, satirical, agama, pensive sarta hanjelu - pikeun musisi ti loba rupa.

katalog ieu boga tujuan pikeun mantuan Anjeun manggihan naon anjeun bisa jadi pilari, naha anjeun performers, impresarios atawa panongton.

Mangga ngarasakeun, sarta babagi!

Pikeun video sejen, audios sarta tulisan - na oge musik ku loba babaturan komposer kuring - mangga tingal Sponsor kaca

anyar: Kaca Christmas (jeung festival usum tiris lianna)

anyar: A saeutik ABC tina halaman Renaissance

Samentara éta, di dieu aya sababaraha video:

Pikeun Cassandra pikeun 8 cellos

Pedaran video:

Ieu mangrupikeun penyambungan sora vokal tina tarjamahan bapa kuring tina sajak Ronsard "A Cassandre"
Diwangun ku Cellos nyetak Budapest

Darling, datangna ningali acuk jadi beureum,
Mana lami ieu anu sumebarna
Mantel nya aya dina mata dinten.
Kita Hayu tingali lamun manehna geus leungit ieu e'en
Sheen lemes lemes jagong
Anu Blush sami anu mana dina macana anjeun muterkeun.

Ieu lover na lass na - a madrigal modern - pikeun SATB paduan suara

Pedaran video:

A parody saanu tina lagu Shakespeare urang ku ngaran anu sarua tapi maké abdi Bell Tari sakumaha wirahma nu keur ngagambarkeun ponsel. Ieu rahayat kota geulis leumpang ka handap aisles supermarket galecok ka silih on ponsel maranéhanana tinimbang ngaliwatan widang jagong héjo aslina Shakespeare urang. Éta anu dipigawé di dieu ku paduan suara nu komposer urang handapeun Daniel Shaw.