ngahubungan Abdi

HI, Aku Daud Solomons, sarta leuwih 50 taun kaliwat Kuring geus ditulis ngeunaan komposisi 4,000 na arrangements - liris, tonal, neo-klasik, modal, lucu, satirical, agama, pensive sarta hanjelu - pikeun musisi ti loba rupa.

Ngabejaan urang naon asup akal anjeun, hadé atawa goréng .... Urang ngabales sadaya eupan balik customer sarta ngarep pisan nguping béja ti anjeun!