Posted on

Esprit de Cor

Ieu mangrupikeun CD "Esprit de Cor" 19 potongan cor anglais jeung gitar klasik anu dijalankeun ku Ágnes Jakab & András Csáki

Esprit de Cor - CD anu tiasa diunduh

pidio:

Bluish Bunny

Fajar di Kamar

Jinis cinta Nagri

Exprompt

Hiji Natal Song

Harlequin (Arlecchino)

Ariette Oubliée No 4

Feuer und Wasser (Seuneu jeung Cai)

Rosebuds

Lagu sentimental

Serenade di tempat usum panas (Serenata nella residenza estiva)

Bound Unending

Dina impian anjeun (L'inconscient)

Jalan Lagu

Ein Strauss aus der Frühlingszeit (kebat kembang tina Musim Daya)

Tari dina Tujuh Opat

Rawa

Peringatan pikeun anak

Cupid, isin diri!

Posted on

Konsér di Garéja of Trinity Suci

Philadelphia Flute Quartet bakal nedunan abdi "Robin Hood Forces nu Bishop of Hereford to Dance" Rebo Agustus 7th di 12: 30 - Garéja of Trinity Suci on Rittenhouse Square, 1904 Walnut St, Philadelphia, Pennsylvania
Anu dilakukeun ku Ernesto Köhler, Gary Schocker, Pierre Max Dubois, Davis W. Solomons, Gunther Zabernigg, Daniel Dorff, Sarah Bassingthwaight, Catherine McMichael sareng Anatole Liadov bakal dijalankeun.

Posted on

Capellidiluna

Capellidiluna (Barbara Dellavalle, clarinet na Manuela Capelli, pianoforte)
dipigawé konsér di
Celtic garis konsér dina Salasa 30 April 2019
di Padiglione EX 18, Viale Giuseppe Garibaldi, 96, 13100 Vercelli VC, Italia
nu kaasup opat mah "Folksong snapshots"

Aranjeunna nyerat:
"Celtic garis e pensiero armonico di movimento espresso attraverso brani musicali dal sapore celtico.

Il progetto si propone di accendere un faro per riportare Alla Luce armonie, scorci, ed dettagli emozioni legati all'epoca e al fascino dell'Abbazia di S. Andrea avvicinando la cultura musicale medioevale celtica al linguaggio esecutivo contemporaneo ".

[Garis Celtic nyaeta pamikiran harmonik dina gerakan ditepikeun ngaliwatan potongan musik kalawan rasa Celtic.

proyék nu boga tujuan terang mercusuar pikeun mawa ka lampu harmonies, pamadegan, rinci jeung émosi numbu ka era jeung jampe ti Abbey of St. Andrea, bringing Celtic budaya musik abad pertengahan ngadeukeutan ka basa kontemporer kinerja.]

program ieu:
David Warin Solomons - Opat Folksong snapshots

Ralph Vaughan Williams - Genep studi basa Inggris rahayat-lagu

Armando Ghidoni - Jazzy-Celtic Suite

sarta selections tina potongan Celtic tradisional reviewed dina gaya kontemporer.

Posted on - 1 Comment

pintonan upcoming kalawan Tom Meany (suling) jeung babaturan

Dina Minggu Méi 19th 2019 di 2 pm - di St William Minggu Kedawung Series
(6200 rising Sun Ave, Philadelphia, Pa 19111-5621, AS)
- nu Meany / Simmons Kacapi Suling jeung Klasik Guitar duo bakal maén abdi "Rincian"

Dina Jumaah Juni 7th 2019 di 6: 30 pm - di Calliope Musik Store
(4 E Lancaster Ave, Ardmore, Pa 19003, AS)
Anggota The Philadelphia Kacapi Suling Quartet bakal maén abdi "Japanese Song Kacapi Suling trio"