Citeureup Carol pikeun saxophone trio

Kategori:

gambaran

Susunan instruksional lagu tina 15th Century Pageant tina Shearmen sareng tukang ngaput, ditembangkeun ku awewe tina Betlehem tunggara tina maotna tina babies néwakana sanggeus Herod ngadangu ngalahirkeun Al Masih di kotana sareng ngirimkeun prajurit-na aya pikeun maéhan kabéh calon ngagugat kana makuta na (ie barudak umur Yesus).
Kuring geus masihan tiap alat hiji kasempetan pikeun maénkeun wirahma utama minangka variasi kamajuan sareng aya ogé anu countermelody anu ngiringan ibu ibu dina sababaraha titik.

Harita

Aya can aya resensi.

Janten heula parantos marios "Coventry Carol pikeun saxophone trio"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.