Dorian Serenade pikeun quartet angin

dipeunteun 5.00 kaluar tina 5 dumasar kana 1 rating customer

Kategori:

gambaran

Serenade dina modeu Dorian ieu dumasar kana setting abdi tina 23rd Jabur, ngagunakeun rhythms tina tarjamah ku Martin Luther "Der Herr ist kadek Hirte" (The Lord geus angon kuring).

video: