Resep ka tukang sihir 'keur suling paduan suara jeung épék husus

dipeunteun 5.00 kaluar tina 5 dumasar kana 1 rating customer

Kategori:

gambaran

Salaku dipénta ku pamingpin hiji paduan suara suling, di dieu téh beuki Vérsi atmosfir of Resep kana tukang sihir 'kalayan ditambahkeun épék sora (niupan angin eery, rams basa ngalambangkeun bahan plopping kana cauldron jsb) jeung tanda petik diucapkeun occasional ti tukang sihir Shakespeare aslina 'chant.

Thrice ucing brinded hath mew'd.
Thrice na sakali, anu whin'd hedgepig.
Harpier cries: - 'waktos tis! 'Tis waktos!
Babak sakitar kalangkang;
Dina racun en-trails lémparan.
Bangkong, yén di handapeun batu tiis,
Dinten na peuting boga tilu puluh hiji;
Swelter'd venom sare ngagaduhan,
Kulub thou munggaran abdi 'pot enteh!
ALL. Ganda, toil ganda na kasulitan;
Seuneu ngabeuleum, sarta cauldron gelembung. (Jsb) "

(I ogé geus ditambahkeun lulucon urang kulawarga misquoting Shakespeare: Hubble gelembung toil jeung kasulitan, brew tukang sihir 'jeung Abdi gé gaduh ganda!)

Pidéo (pagelaran anu munggaran ku Flutissimo)

Pidéo (Kinerja 2019 ku The New England Flute Orchestra)