Hubungi kula

HI, Aku David Solomons, lan liwat taun-taun 50 sing kepungkur aku nulis babagan komponis lan pengaturan 4,000 - lirik, tonal, neo-klasik, modal, lucu, satiris, religius, nyenengake lan sedih - kanggo akeh musisi.

Kandhakna apa sing ana ing atine, becik utawa ala .... Kita nanggapi kabeh saran customer lan katon kanggo ngrungokake saka sampeyan!